Deskundig advies

Vakkundige installatie

Uitstekende service

Betrouwbare producten

Slimme duurzame energie

Bij Smart-NRG willen wij de energietransitie helpen te versnellen. Dat doen we door  bedrijven te helpen met slimme energie oplossingen waarmee ze eenvoudig kunnen gaan verduurzamen. Zo dragen wij bij aan de energietransitie en maken wij de wereld een stukje duurzamer. Wij zijn gespecialiseerd in slimme energie oplossingen, zoals zonnepanelen op dakenzonnegevelszonnecarportslaadoplossingen en warmtepompen. Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen, leveren en installeren van dit soort oplossingen waarmee je op een slimme, efficiënte en esthetische manier gebruik maakt van zonne-energie. Bij Smart-NRG werken wij met een vaste groep partner installateurs die op een vakkundige manier de duurzame systemen installeren. De installaties worden opgeleverd volgens de geldende NEN-normeringen en al onze installateurs beschikken over de benodigde certificaten.

Interesse in onze oplossingen?

Slim energie besparen met zonnepanelen

Smart-NRG heeft ruime ervaring in het verduurzamen van bedrijfspanden. De potentie van zonnepanelen op bedrijfsdaken is groot, toch blijft het overgrote deel nog onbenut. Met zonnepanelen op jouw bedrijfspand, kun je een grote bijdrage leveren aan een beter milieu. Daarnaast levert het ook voordelen op voor jouw bedrijf. De energiekosten van een bedrijfspand kunnen flink oplopen. Zonnepanelen zijn de ideale manier om op jouw energierekening te besparen. De energie die je opwekt met zonnepanelen op het dak van jouw bedrijfspand kun je binnen het bedrijf gebruiken, waardoor je maandelijks minder geld kwijt bent aan energiekosten. Na de investering begin je meteen met besparen en wanneer de investering is terugverdiend, kun je nog jaren lang profiteren van pure winst.

Wij bieden diverse soorten zonnepanelen van A-kwaliteit (Tier 1) hierdoor ben je verzekerd van lange garantieperiode en maximale kwaliteit. Door middel van een monitoring systeem kunnen wij de prestatie bijhouden en indien nodig een onderhoudscontract en/of instandhouding aanbieden.

Waarom kiezen voor Smart-NRG?

Deskundig en ervaren

Projectondersteuning

Kwaliteit

Smart-NRG heeft een uitgebreide ervaring in het realiseren van duurzame projecten en beschikt over een deskundig team van professionals. We begrijpen de specifieke behoeften van nieuwbouwprojecten en bieden op maat gemaakte oplossingen.

Van ontwerp tot plaatsing, Smart-NRG biedt volledige projectondersteuning.
Ons team van engineers, technische experts en planners zorgt ervoor dat elk aspect van het zonnepanelensysteem naadloos wordt geïntegreerd in het nieuwbouwproject.

Smart-NRG werkt alleen met gerenommeerde merken en hoogwaardige producten. We streven naar de hoogste kwaliteitsnormen om duurzame systemen te leveren die voldoen aan de verwachtingen van de projectontwikkelaar en de toekomstige bewoners.

Laadoplossingen voor bedrijven

 

De verkoop van elektrische auto’s in Nederland steeg de laatste jaren enorm. Dankzij de toenemende belangstelling voor elektrische auto’s worden er ook steeds meer voorzieningen voor elektrische auto’s getroffen. Veel bedrijven willen hun werknemers de mogelijkheid om hun elektrische auto op te laden bieden. Doelstellingen, zoals zorgen dat het merendeel van de nieuwe auto’s en bestelauto’s in 2030 elektrisch zal zijn, houden in dat het nu het ideale moment is voor bedrijven om na te gaan denken. Zo kunnen ze bepalen welke acties nodig zijn om laadoplossingen te bieden die passen bij hun bedrijf. Het is voor een eigenaar van een pand uiterst belangrijk om rekening te houden met de toekomst. Elektrisch rijden wordt steeds populairder, waardoor er slim gekeken moet worden naar de toekomst. Smart-NRG installeert één of meerdere laadpalen op jouw parkeergelegenheid en houdt de mogelijke uitbreiding in de toekomst in het achterhoofd. Hierdoor kom je later niet voor ongewenste kosten te staan voor het vervangen van jouw laadpunt(en). 

Geïnteresseerd in zonnepanelen of laadpalen?

Vraag dan nu een offerte aan en onze accountmanagers stellen zo snel mogelijk een volledig op maat gemaakt aanbod voor je op.

Zonnecarport voor bedrijven

 

Maak efficiënt gebruik van de vaak al schaarse ruimte voor het opwekken van energie door het plaatsen van een zonnecarport op jouw parkeerplaats. Op een parkeerplek kun je tot wel 3000 kWh per jaar opwekken. Je levert makkelijk met jouw zonnecarport energie terug aan het bedrijfspand of terug aan het net. Vanaf 1 januari 2023, moet elk bedrijf groter dan 100 m2 op zijn minst energielabel C hebben. Met het plaatsen van een zonnecarport bij jouw bedrijf kun je makkelijk jouw doelstelling halen.

Dit zijn de voordelen van een zonnecarport voor jouw bedrijf of organisatie

  • Bespaar op energiekosten
  • Voorzie in je eigen energiebehoefte
  • Breid zonnecarport uit met praktische laadpalen
  • Eenvoudig doelstellingen halen om bedrijf te verduurzamen

Onze projecten

Wij zijn enorm trots op de projecten die we gerealiseerd hebben in de afgelopen jaren voor diverse opdrachtgevers.
Nieuwsgierig? Hieronder vind je een overzicht van een aantal projecten.

Wil jij ook slim energie besparen?