Deskundig advies

Vakkundige installatie

Uitstekende service

Betrouwbare producten

Kies voor zonne-energie

Wil je besparen op je energiekosten en tegelijkertijd bijdragen aan een schonere toekomst?

Dan zijn zonnepanelen de ideale investering voor jou. Bij Smart-NRG begrijpen we dat geen enkel dak hetzelfde is en dat persoonlijk advies belangrijk voor je is.
Met een ruime ervaring in het plaatsen van zonnepanelen op allerlei soorten daken, kunnen we jou het beste advies bieden.

Of je nu op zoek bent naar panelen met hoog rendement of de meest kosteneffectieve keuze, ons uitgebreide assortiment aan producten stelt ons in staat om het perfecte systeem voor jouw specifieke situatie en wensen samen te stellen.

Interesse in onze oplossingen?

Slim energie besparen met zonnepanelen

 

Een duurzame investering

Met een investering in een zonnepanelen systeem investeer je op de lange termijn. Na 25 jaar wekken de panelen minstens 84% van hun initiële vermogen op.

Volledig ontzorgd

Smart-NRG regelt het volledige aanschaf traject. Van advies tot zonnepanelen plaatsen, inclusief uitstekende service.

Top kwaliteit

Wij werken met een vaste groep partner installateurs die op een vakkundige manier jouw zonnepanelen installeren volgens de geldende NEN-normeringen.

Waarom investeren in zonne-energie?

Korte terugverdientijd:
De investering in zonnepanelen verdien je steeds sneller terug.

Veel lagere energierekening:
Door je eigen groene stroom op te wekken, bespaar je aanzienlijk op je energiekosten.

Weinig tot geen onderhoud:
Moderne zonnepanelen vereisen minimaal onderhoud en gaan jarenlang mee.

Laadpalen

Ook voor laadpalen kun je bij ons terecht. Wij helpen je graag met het adviseren over en de installatie van laadpalen voor elektrische voertuigen. Vraag bij het aanvragen van een offerte of aan jouw accountmanager naar de mogelijkheden.

Duurzame energie

De betrouwbare en veilige laadpalen kunnen worden geïntegreerd met hernieuwbare energiebronnen en bijpassende slimme producten.

Compact, slim en snel

De laadpalen hebben een maximale oplaadsnelheid en kunnen op elk willekeurig OCPP-systeem worden aangesloten.

Hoogontwikkelde technologie

Met hun hoogontwikkelde technologieplatform kunnen de laders reageren op flexibele energietarieven.

Duurzaam verwarmen met warmtepompen

Warmtepompen bieden talloze voordelen voor jouw woning en het milieu. Ze halen warmte uit de lucht, de grond of het water en zetten deze efficiënt om in verwarming en warm water. Enkele voordelen van warmtepompen zijn:

1. Energiezuinig: Warmtepompen verbruiken veel minder energie dan traditionele verwarmingssystemen, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op je energierekening.
2. Duurzaamheid: Door gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen, dragen warmtepompen bij aan het verminderen van CO2-uitstoot en het beschermen van het milieu.
3. Comfortabel binnenklimaat: Warmtepompen zorgen voor een gelijkmatige en aangename verwarming van je huis, waarbij je de temperatuur eenvoudig kunt regelen.
4. Koelfunctie: Veel warmtepompen bieden ook de mogelijkheid om in de zomer je huis te koelen, wat zorgt voor extra comfort het hele jaar door.
5. Financiële voordelen: Naast energiebesparingen zijn er verschillende subsidies en financiële regelingen beschikbaar voor de installatie van warmtepompen, waardoor de investering nog aantrekkelijker wordt.

Geïnteresseerd in zonnepanelen of laadpalen?

Vraag dan nu een offerte aan en onze accountmanagers stellen zo snel mogelijk een volledig op maat gemaakt aanbod voor je op.

SGZE Garantiefonds

Uw aanschaf verzekerd van kwaliteit en garantie

Wij zijn aangesloten bij SGZE Garantiefonds zonnepanelen en daardoor ben je zeker van kwaliteit en garantie. Niet alleen de aanbetaling is veiliggesteld, maar ook de opvolging van fabrieksgarantieafspraken worden door de stichting uitgevoerd als de leverancier onverhoopt niet meer bestaat.

Hoe werkt zonne-energie?

Hoe werkt slim energie besparen met zonnepanelen?

  1. De zonnepanelen vangen daglicht op en zetten dit om in gelijkstroom.
  2. Een omvormer zet de gelijkstroom om in wisselstroom en haalt hiermee het maximale rendement uit de zonnepanelen.
  3. Een monitoringsysteem houdt de prestaties van het systeem nauwlettend in de gaten.
  4. De groepenkast verdeelt de opgewekte stroom en de netstroom naar al je apparaten.
  5. Deze apparaten verbruiken zowel de opgewekte stroom als de netstroom, en de meter registreert de opbrengst en het verbruik.
  6. Opgewekte stroom die niet direct wordt verbruikt, wordt teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. Dit wordt verrekend met de netstroom, ook wel salderen genoemd.

Wil jij ook slim energie besparen?

Nieuwsgierig naar onze projecten?