Deskundig advies

Vakkundige installatie

Uitstekende service

Betrouwbare producten

Slimme duurzame energie

Duurzame nieuwbouwprojecten met zonnepanelen.
Duurzaamheid is tegenwoordig de norm bij nieuwbouwwoningen, en zonnepanelen maken daar integraal deel van uit.
Bij Smart-NRG zijn we trots dat we al geruime tijd met passie en toewijding betrokken zijn bij de realisatie van duurzame wijken. We beschikken over de benodigde kennis en expertise om samen met projectontwikkelaars elk project binnen de afgesproken deadline te verwezenlijken. Van ontwerp tot plaatsing, wij nemen het volledig voor onze rekening.

Interesse in onze oplossingen?

Zonnepanelen bij nieuwbouw

 

In de nieuwbouwsector dient steeds energiezuiniger te worden gebouwd. De overheid geeft daarvoor normeringen af via BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Smart-NRG kan op basis van nieuwbouw projecten zonnepanelen aan bieden en andere duurzame oplossingen zoals batterijen, warmtepompen of een laadpaal bij een woning. 

De BIPV zonnepanelen van Smart-NRG zijn als architectonische PV-modules ontworpen. Het is een premium component speciaal voor de bouw om aan energie-efficiëntie, design en kwaliteit te voldoen. Ben je als architect of projectontwikkelaar opzoek naar een betrouwbare partner op het gebied van BIPV zonnepanelen? Smart-NRG biedt een totaalpakket aan oplossingen! Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen, leveren en installeren van zonne-energie systemen van verschillende omvang. Onze opdrachtgevers bestaan onder andere uit bouwbedrijven, architecten en gevelbouwers.

Waarom kiezen voor Smart-NRG?

Deskundig en ervaren

Projectondersteuning

Kwaliteit

Smart-NRG heeft een uitgebreide ervaring in het realiseren van duurzame nieuwbouwprojecten met zonnepanelen en beschikt over een deskundig team van professionals. We begrijpen de specifieke behoeften van nieuwbouwprojecten en bieden op maat gemaakte oplossingen.

Van ontwerp tot plaatsing, Smart-NRG biedt volledige projectondersteuning.
Ons team van engineers, technische experts en planners zorgt ervoor dat elk aspect van het zonnepanelensysteem naadloos wordt geïntegreerd in het nieuwbouwproject.

Smart-NRG werkt alleen met gerenommeerde merken en hoogwaardige producten. We streven naar de hoogste kwaliteitsnormen om duurzame systemen te leveren die voldoen aan de verwachtingen van de projectontwikkelaar en de toekomstige bewoners.

Samenwerken met projectontwikkelaars

Wij werken nauw samen met projectontwikkelaars om ervoor te zorgen dat onze zonnepanelen perfect aansluiten bij de nieuwbouwwoningen. We begrijpen de unieke behoeften en eisen van elk project en streven ernaar om unieke verkoopargumenten te bieden die een toegevoegde waarde geven aan de woningen.

Wij werken samen met:

Van ontwerp tot plaatsing

Ons toegewijde team ontzorgt tijdens het project vanaf het ontwerp tot de uiteindelijke plaatsing.
We werken samen met ervaren installateurs die ruime expertise hebben in het installeren van de systemen, zodat de zonnepanelen op de juiste wijze worden geplaatst en aangesloten.

Maak vandaag nog een afspraak

Ben je een projectontwikkelaar op zoek naar betrouwbare en deskundige partners voor jouw nieuwbouwprojecten?
Maak dan nu een afspraak met ons. We bespreken graag de mogelijkheden en laten zien hoe Smart-NRG jouw nieuwbouwprojecten kan verrijken met duurzame en efficiënte oplossingen. Samen creëren we een toekomstbestendige en energiezuinige woonomgeving.