Deskundig advies

Vakkundige installatie

Uitstekende service

Betrouwbare producten

Slimme Energieoplossingen van Smart-NRG

Smart-NRG is opgericht met als missie om slimme energiesystemen toegankelijk te maken voor een breed scala aan woningeigenaren en woongebouwen. We begrijpen dat de stijgende kosten van installaties een knelpunt vormen voor nieuwbouw en de energietransitie belemmeren. Daarom gaan we deze uitdaging aan door samen te werken met innovatieve producenten in Nederland en door de introductie van meer prefab-elementen in de bouw. Ons uitgebreide dienstenpakket omvat engineering, installatie, conceptontwikkeling, onderhoud, productontwikkeling en exploitatie, allemaal met als enig doel: energiezuinige en betaalbare installaties voor onze klanten.

Interesse in onze oplossingen?

Ventilatieoplossingen

Onze aanbieding omvat een geavanceerd ventilatiesysteem, waarbij we gebruikmaken van een innovatief geveltoevoersysteem genaamd VENTT in combinatie met een afzuigsysteem in natte ruimtes. Door deze slimme opzet kunnen we de kosten verlagen en voldoen aan de ventilatiebehoeften van elk appartement. Onze ventilatieschachten zijn zo ontworpen dat ze minimale ruimte innemen en niet meetellen in de GBO-metrage, waardoor we zowel kostenefficiënt als ruimtebesparend kunnen werken.

 

PV-systemen

Dankzij ons ontwerp zonder luchtkanalen op het dak kunnen we voldoende ruimte bieden voor fotovoltaïsche (PV) panelen, waardoor we energieneutrale woningen kunnen realiseren volgens de BENG 2 en 3 normen. Onze PV-panelen worden individueel aangesloten op elk appartement en blijven eigendom van de exploitant, waardoor we een rendabele oplossing bieden die de bewoners helpt om hun energiekosten te verlagen.

 

Vloerverwarming en -koeling

We maken gebruik van hoogwaardige vloerverwarmingssystemen die kostenbesparend zijn en tegelijkertijd zorgen voor een comfortabel binnenklimaat. Onze nieuwe zoneverdelers bieden een efficiënte regeling per ruimte, waardoor we de kosten verder kunnen verlagen zonder in te leveren op comfort.

 

Warmtepompsystemen

Onze warmtepompen zijn geselecteerd op basis van hun hoge rendement en betrouwbaarheid. We zorgen voor een optimale plaatsing en integratie met het lussenveld, waardoor we een duurzame en efficiënte energievoorziening kunnen garanderen. Door alleen de bronnen in exploitatie te nemen, houden we de kosten laag en bieden we een transparante oplossing voor zowel eigenaren als huurders.

BENG-certificering

Dankzij de combinatie van onze slimme energieoplossingen voldoen onze woningen aan de BENG 2 en 3 normen, waarmee we een energie neutrale en duurzame leefomgeving creëren.

Kostenvergelijking

Onze investeringen zijn aanzienlijk lager dan die van traditionele aanbieders, terwijl we toch hoogwaardige en toekomstbestendige oplossingen bieden. We hebben zorgvuldig rekening gehouden met de kostenbesparingen en efficiëntieverbeteringen in al onze ontwerpen, zodat onze klanten kunnen profiteren van een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Waarom kiezen voor Smart-NRG?

Deskundig en ervaren

Projectondersteuning

Kwaliteit

Smart-NRG heeft een uitgebreide ervaring in het realiseren van duurzame projecten en beschikt over een deskundig team van professionals. We begrijpen de specifieke behoeften van nieuwbouwprojecten en bieden op maat gemaakte oplossingen.

Van ontwerp tot plaatsing, Smart-NRG biedt volledige projectondersteuning.
Ons team van engineers, technische experts en planners zorgt ervoor dat elk aspect van het zonnepanelensysteem naadloos wordt geïntegreerd in het nieuwbouwproject.

Smart-NRG werkt alleen met gerenommeerde merken en hoogwaardige producten. We streven naar de hoogste kwaliteitsnormen om duurzame systemen te leveren die voldoen aan de verwachtingen van de projectontwikkelaar en de toekomstige bewoners.

Interesse in onze oplossingen?