Deskundig advies

Vakkundige installatie

Uitstekende service

Betrouwbare producten

Verdien nu €150 extra

Breng een nieuwe klant aan voor zonnepanelen!

Gefeliciteerd!
Jouw gloednieuwe zonne-energie systeem is geïnstalleerd en klaar om je te laten profiteren van jouw eigen groene energie.
We hopen dat je net zo enthousiast bent als wij over deze duurzame stap die je hebt genomen!

Als gewaardeerde klant van Smart-NRG kun je niet alleen genieten van de voordelen van zonne-energie, maar je kunt ook anderen helpen en tegelijkertijd beloond worden met een fantastische €150 cashback!

Deel de zon met anderen

Ben jij enthousiast over Smart-NRG en wil je jouw vrienden, familie, buren en collega’s ook laten profiteren van de voordelen van zonne-energie? 
Je hebt dan nu de kans om €150 te verdienen door simpelweg een nieuwe klant, die minstens 8 zonnepanelen bij ons bestelt, naar ons door te verwijzen. 

Het mooie aan deze regeling is dat niet alleen jij, maar ook je vrienden, familieleden, buren of collega’s kunnen profiteren van de voordelen van zonne-energie. De installatie kan snel worden gerealiseerd, waardoor ook zij spoedig kunnen beginnen met het besparen op energiekosten. Bovendien staat ons bedrijf geregistreerd bij het SGZE Garantiefonds voor zonnepanelen, wat een extra garantie biedt voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Hoe werkt het?

  1. Verwijs jouw vrienden, familie, buren of collega’s naar onze website
  2. Laat hen hun gegevens invullen en jouw naam vermelden in het onderste vak.
  3. Wij sturen hen een op maat gemaakte offerte.
  4. Na bevestiging van de opdracht ontvang je een bevestigingsmail van jouw succesvolle aanbeveling.
  5. Zodra de zonne-energie installatie bij jouw aanbevolen persoon is voltooid, ontvang je jouw beloning van €150.

 

Aarzel niet om deze geweldige kans aan te grijpen! Bedenk eens wat jij met die extra €150 zou kunnen doen. Een gezellig uitje, een speciale traktatie, of gewoon een leuke toevoeging aan je portemonnee.

Let op:
Deze actie is uitsluitend geldig voor nieuwe zonne-energiesystemen en is niet van toepassing op systemen die reeds verkocht zijn.
De aanbieding geldt niet met terugwerkende kracht en kan niet worden gecombineerd met andere lopende promoties of kortingen.
Neem voor meer informatie contact met ons op.
Wij behouden ons het recht voor om de voorwaarden van de actie te allen tijde te wijzigen of te beëindigen.